Permanente make-up

Het aanbrengen van permanente make-up is meer dan een kunstje, het is een vak.

Esther Bosch, onze permanente make-up specialist is vakkundig geschoold in permanente make-up behandelingen voor de wenkbrauwen en eyeliner aan de gerenommeerde Academie voor Permanente Make-up van Irma Hulscher. Salon Amarins is aangesloten bij de NSGP, NSGP staat voor Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten. De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU). Om lid te worden dient een examen op Masterniveau te worden afgelegd. Hiermee kunt u zich ervan verzekeren dat de kennis en de uitvoering van permanente make-up specialisten met dit diploma, van hoogstaand niveau is.

Permanente make-up is de ideale oplossing voor wie;
– Moeite of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
– Geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft (alopecia & chemo)
– Contactlenzen draagt
– Brildragend is
– Allergisch is voor make-up
– Veel aan sport doet en vaak een sauna bezoekt
– Er altijd perfect verzorgt uit wil zien.

Voordelen van Permanente Make-up
Permanente make-up accentueert uw ogen en wenkbrauwen waar u het nodig acht. U staat ‘s morgens op met een verzorgd uiterlijk en hoeft niet meer aan de slag met eyeliner, wenkbrauwpotloden en/of poeders. Dat spaart tijd en voor sommige een hoop geklieder. Het is een uitkomst voor diegene die problemen hebben met het aanbrengen van make-up. Permanente make-up is dé manier om er altijd verzorg uit te zien!

Bij Salon Amarins zetten wij alle nieuwe pigmentaties van wenkbrauwen in twee behandelingen en eyeliners in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet 3 tot 4 dagen na de behandeling dat de pigmentatie lichter van kleur wordt. Bij de volgende behandeling worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

U dient de behandelde huid 7 dagen droog te laten, dus geen water, niet zwemmen, sauna enzovoort.

TIP: Was uw haar de avond voor de behandeling.

NSGP
NSGP staat voor Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten. De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU). Om lid te worden dient een examen op Masterniveau te worden afgelegd. Hiermee kunt u zich ervan verzekeren dat de kennis en de uitvoering van permanente make-up specialisten met dit diploma, van hoogstaand niveau is. Om lid te blijven dient de specialist jaarlijks Masterclasses te volgen om haar kennisniveau van de nieuwste ontwikkelingen bij te houden. Daarnaast moet zij jaarlijks de bijeenkomst bijwonen van de NSGP. Uiteraard is Esther Bosch van Salon Amarins ook gediplomeerd NSGP specialist en aangesloten bij de NSGP.

Tarieven Permanente Make-up 2023

Wenkbrauwen Hairstroke Techniek
Met de Hairstroke techniek worden als het ware de eigen haartjes nagebootst, dmv een flinterdunne naald wordt de perfecte wenkbrauw op een hele mooie natuurlijke manier gecreëerd. De eigen haartjes worden geaccentueerd waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.
€375,00

Touch-up behandeling pmu bij Salon Amarins gezet binnen 1,5 jaar €115,00
Touch-up behandeling (eventuele extra Touch-up binnen 2 maanden) €60,00
Touch-up behandeling pmu elders gezet €160,00

Wenkbrauwen Shadow
Met de Shadow techniek worden de wenkbrauwen als ware in gepoederd. Hierdoor ontstaat een prachtig schaduw effect waardoor de wenkbrauwen voller, eventueel donkerder (afhankelijk van de kleur keuze) en strakker worden. Dit geeft een heel mooi natuurlijk eind resultaat.
€375,00

Touch-up behandeling pmu bij Salon Amarins gezet binnen 1,5 jaar €115,00
Touch-up behandeling (eventuele extra Touch-up binnen 2 maanden) €60,00
Touch-up behandeling pmu elders gezet €160,00

Infralash Liner
Een Infralash Liner is een prachtige techniek waarbij de wimperrand voller wordt gemaakt door deze te pigmenteren. Infralash Liner geeft een natuurlijk effect, het oogcontour lijkt strakker waardoor uw ogen meer spreken en de wimpers lijken voller doordat de aanzet is geaccentueerd.
Infralash boven en onder €330,00
Infralash boven €240,00
Infralash onder €235,00

Touch-up behandeling pmu bij Salon Amarins gezet binnen 1,5 jaar €115,00
Touch-up behandeling (eventuele extra Touch-up binnen 2 maanden) €60,00
Touch-up behandeling pmu elders gezet €160,00

Eyeliner
Een PMU Eyeliner is een lijntje die tegen/tussen de wimperrand aan wordt gepigmenteerd. Hierin zijn diverse diktes (medium, large, extra large) en kleuren mogelijk voor een sprekende en altijd verzorgde blik.
Medium boven en onder €375,00
Medium boven €280,00
Medium onder €260,00

Large boven en onder €390,00
Large boven €320,00

Extra large boven en onder €410,00
Extra large boven €340,00

Touch-up behandeling pmu bij Salon Amarins gezet binnen 1,5 jaar €115,00
Touch-up behandeling (eventuele extra Touch-up binnen 2 maanden) €60,00
Touch-up behandeling pmu elders gezet €160,00

 

Tepelhofpigmentatie

Na een lange periode van behandelen kunt u ervoor kiezen om uw borst of borsten te laten reconstrueren. Deze borstreconstructie is pas écht voltooid en geslaagd als er ook een mooie tepel en tepelhof (areola) aanwezig is. Met medische pigmentatie is het mogelijk om een zeer realistisch 3D-resultaat te bereiken. Esther Bosch van Salon Amarins is gespecialiseerd in tepelhofpigmentaties en kan door te spelen met licht en schaduw een prachtige, niet van echt te onderscheiden 3D tepel creëren. Om een mooi, genuanceerd resultaat te krijgen, worden verschillende naalden voor verschillende effecten en pigmenten gebruikt. Zelfs de ‘Montgomery kliertjes’ (de ‘bobbeltjes’ in het tepelhof) worden nauwkeurig ingetekend.

De behandeling
Tijdens het intakegesprek bespreken we uw wensen en kijken we naar de verschillende mogelijkheden voor een mooie en zo natuurlijk mogelijke tepelhofpigmentatie. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een tattoo apparaat en tattoo pigmenten (deze zijn uiteraard veilig volgens de EU richtlijnen) zodat het resultaat langer, zo niet levenslang, mooi blijft. Als ‘finishing touch’ tatoeëert Esther niet alleen een ronde tepel maar ook vaatjes, vlekjes, structuur en kliertjes voor een bijzonder mooi en echt resultaat. Omdat het een “echte” tatoeage betreft, is bij 90% één tepelhofpigmentatie behandeling voldoende. Soms komt het voor dat de huid meer inkt bij de genezing afstoot op bijvoorbeeld een litteken, de nabehandeling is dan kosteloos.

Tarieven
Éénzijdige tepelhofpigmentatie €150,00
Tweezijdige tepelhofpigmentatie € 250,00

Eventuele nabehandeling binnen 2 maanden na de eerste tepelhofpigmentatie is kosteloos.

Heeft u ergens anders een tepehofpigmentatie behandeling gehad en wilt u deze graag bij laten werken/corrigeren? Afhankelijk van de hoeveelheid pigment welke nog in de huid aanwezig is, wordt het tarief bepaald (vanaf €100,00).