Permanente make-up

Het aanbrengen van permanente make-up is meer dan een kunstje, het is een vak.

Esther Bosch, onze permanente make-up specialist is vakkundig geschoold in permanente make-up behandelingen voor de wenkbrauwen en eyeliner aan de gerenommeerde Academie voor Permanente Make-up van Irma Hulscher. Salon Amarins is aangesloten bij de NSGP, NSGP staat voor Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten. De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU). Om lid te worden dient een examen op Masterniveau te worden afgelegd. Hiermee kunt u zich ervan verzekeren dat de kennis en de uitvoering van permanente make-up specialisten met dit diploma, van hoogstaand niveau is.

Bij Salon Amarins zetten wij alle nieuwe pigmentaties van wenkbrauwen en eyeliners in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met EMLA crème* begint de pigmentatie. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet 3 tot 4 dagen na de behandeling dat de pigmentatie lichter van kleur wordt. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

* EMLA crème kunt u verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende voor 3 behandelingen. Het is raadzaam om de crème 30 min. voor de behandeling aan te brengen. Voor de wenkbrauwen adviseren wij u om 1/3 deel van de tube per behandeling te gebruiken, voor de eyeliner raden wij u aan om de crème niet aan te brengen aangezien de crème niet in de ogen mag komen (u kunt de tube meenemen).

Na de behandeling krijgt u een nabehandelingskaartje mee, waarop staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen ná uw behandeling. U dient de behandelde huid 3 dagen droog te laten, dus geen water, niet zwemmen, sauna enzovoort.

TIP: Was uw haar de avond voor de behandeling.

NSGP
NSGP staat voor Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten. De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU). Om lid te worden dient een examen op Masterniveau te worden afgelegd. Hiermee kunt u zich ervan verzekeren dat de kennis en de uitvoering van permanente make-up specialisten met dit diploma, van hoogstaand niveau is. Om lid te blijven dient de specialist jaarlijks Masterclasses te volgen om haar kennisniveau van de nieuwste ontwikkelingen bij te houden. Daarnaast moet zij jaarlijks de bijeenkomst bijwonen van de NSGP. Uiteraard is Esther Bosch van Salon Amarins ook gediplomeerd NSGP specialist en aangesloten bij de NSGP.

Voor de tarieven kunt u op onderstaand document klikken.

IMG_3775

Tepelhofpigmentatie

Na een lange periode van behandelen kunt u ervoor kiezen om uw borst of borsten te laten reconstrueren. Deze borstreconstructie is pas écht voltooid en geslaagd als er ook een mooie tepel en tepelhof (areola) aanwezig is. Met medische pigmentatie is het mogelijk om een zeer realistisch 3D-resultaat te bereiken. Esther Bosch van Salon Amarins is gespecialiseerd in tepelhofpigmentaties en kan door te spelen met licht en schaduw een prachtige, niet van echt te onderscheiden 3D tepel creëren. Om een mooi, genuanceerd resultaat te krijgen, worden verschillende naalden voor verschillende effecten en pigmenten gebruikt. Zelfs de ‘Montgomery kliertjes’ (de ‘bobbeltjes’ in het tepelhof) worden nauwkeurig ingetekend.

De behandeling
Tijdens het intakegesprek bespreken we uw wensen en kijken we naar de verschillende mogelijkheden voor een mooie en zo natuurlijk mogelijke tepelhofpigmentatie. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een tattoo apparaat en tattoo pigmenten (deze zijn uiteraard veilig volgens de EU richtlijnen) zodat het resultaat langer, zo niet levenslang, mooi blijft. Als ‘finishing touch’ tatoeëert Esther niet alleen een ronde tepel maar ook vaatjes, vlekjes, structuur en kliertjes voor een bijzonder mooi en echt resultaat. Omdat het een “echte” tatoeage betreft, is bij 90% één tepelhofpigmentatie behandeling voldoende. Soms komt het voor dat de huid meer inkt bij de genezing afstoot op bijvoorbeeld een litteken, de nabehandeling is dan kosteloos.

Tarieven
Éénzijdige tepelhofpigmentatie €150,00
Tweezijdige tepelhofpigmentatie € 250,00
Eventuele nabehandeling na de eerste tepelhofpigmentatie is kosteloos.

Heeft u ergens anders een tepehofpigmentatie behandeling gehad en wilt u deze graag bij laten werken/corrigeren? Afhankelijk van de hoeveelheid pigment welke nog in de huid aanwezig is, wordt het tarief bepaald (vanaf €100,00).