Actie

Regelmatig hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen en organiseren wij diverse activiteiten waarbij u als klant centraal staat. Op Facebook, via de nieuwsbrief (u kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief onderaan de startpagina van onze website), onze website en in de salon brengen wij onze acties, nieuwe producten, nieuwtjes en activiteiten onder de aandacht.

 

* DECEMBER TREATMENT *

Om u tijdens de feestdagen extra te laten stralen hebben wij speciaal voor u de luxe December Beauty Booster Treatment samengesteld! Kom genieten in één van onze sfeervol ingerichte behandelkamers met stoelverwarming, ook te boeken als duo-behandeling!

 

* HEEFT U AL EEN AFSPRAAK? *

Om u stralend de feestdagen tegemoet te laten gaan, hanteren wij in december aangepaste openingstijden. Maak snel uw afspraak via onze online agenda, door te mailen naar info@salonamarins.nl of door te bellen naar 0511-469241.

U bent van harte welkom!

 

* Meet MILU *

MILU is een nieuw, verrassend Nederlands merk en is vanaf nu verkrijgbaar bij Salon Amarins!

MILU heeft een collectie van ‘instant beauty boosters’ ontwikkeld, bestaande uit 7 verschillende sheet masks en een Workout Beauty Tool!🥰

Deze instant beauty booster sheet masks voor eenmalig gebruik bevatten elk een rijk serum, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

✔️ Bevat uitsluitend hoogwaardige, huidvriendelijke ingrediënten
✔️ Dermatologisch getest
✔️ Geen parabenen, sulfaten en minerale oliën
✔️ Gecertificeerd dierproefvrij en vegan
✔️ Een collectie maskers die je gezicht een extra boost en glow geeft!
✔️ Sheet masks vanaf €8,95 p.st.

Genoeg redenen om langs te komen in de salon voor de geweldige producten van MILU! Wij zijn fan!

 

* Workout Beauty Tool *

De intensieve massage roller zorgt er in slechts 5-10 minuten per dag voor dat de spieren in uw gezicht worden gestimuleerd en daardoor voor een verstevigend en gelift effect zorgen.

De innovatieve tool van hoogwaardig rosé gouden zinkallooi volgt uw gezichtsvorm perfect. MILU heeft er uiteraard een efficiënte en snelle workout bij ontwikkeld, deze ontvangt u bij aankoop van uw MILU Workout Beauty Tool!

Geen excuus om niet te trainen, want in slechts 4 stappen bent u met deze nieuwe workout buddy ready-to-go!

✔️ Verstevigt en lift de huid
✔️ Stimuleert bloedcirculatie
✔️ Werkt snel en efficiënt
✔️ No sweat, big results!

MILU Workout Beauty Tool €42,95

 

Gunt u uw huid het beste resultaat?

Heeft u last van lijntjes, een verslapte huid, roodheid, een vale/doffe huid, grove poriën, acne of stoort u zich aan iets anders? Dit is het moment om te starten met een kuur! Tijdens het intakegesprek bespreken we uw wensen en geven wij uitleg over de diverse mogelijkheden welke wij bieden wat behandelingen betreft en gaan wij kijken wat bij uw huid past. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden stellen wij in overleg met u uw persoonlijke kuur samen. De kuur bestaat uit zes behandelingen waarvoor u om de week een behandeling ondergaat. Na het intakegesprek ondergaat u direct uw eerste behandeling en gaat de kuur van start!

Stel samen met ons uw persoonlijke kuur samen en profiteer van onze super actie!

* Bij volledige betaling van de kuur van 6 behandelingen bij de eeste behandeling ontvangt u €50,- korting + een travelsize huidverzorgingset t.w.v. €100,- in luxe toilettas cadeau

* Bij betaling per behandeling krijgt u €50,- korting op uw laatste behandeling

 

Nieuw! OPI Scotland Collection

Het imponerende Schotse landschap vormde de basis voor 12 nieuwe kleuren. Denk aan hellingen bezaaid met paarse heide, bladeren in warme herfstkleuren uiteenlopend van rood, oranje tot diepgroen en de uitgestrekte kustlijnen, de vele meren en rivieren in alle denkbare blauwtinten.

In de hero shade van deze collectie ‘Good Girls Gone Plaid’ komt enerzijds het regenachtige en anderzijds de wonderlijke schoonheid van de herfst in Schotland tot uitdrukking. Dit donker amethist lijkt in bepaald licht op een trendy zwarttint, maar heeft veel meer diepgang door juweelkleurige ondertonen.

Alle kleuren uit de Scotland Collection zijn bij ons verkrijgbaar in Infinite Shine lakken, diverse mini packs en het is mogelijk om uw favoriete kleur van de OPI Scotland Collection in GelColor te laten zetten op uw nagels

 

NIEUW Pupa Vamp! Mascara All in One

Multidimensionale volume met extra verzorging voor sterke, dikke en lange wimpers! Voor een krachtige oogopslag, vanaf nu verkrijgbaar bij Salon Amarins

Pupa Vamp! Mascara All in One €19,95

 

Vanaf nu ook tijdens uw behandeling!

Intensief verzorgende handmaskers met het geavonceerde OPI ProSpa Serum! Hydrateren en verzachten zelfs de extreem droge huid, op basis van Vitamine E, Macadamia Olie, Shea Butter en Aloë Vera! Boek (online) bij epileren, harsen, verven, een gezichtsbehandeling of vraag uw specialiste!

OPI ProSpa Moisturizing Gloves €10,00

 

Lokaal leven, lokaal besteden met de Burgumercheque

LOKAAL LEVEN, LOKAAL BESTEDEN! Is het nieuwe sparen in en rondom Burgum! Lever een vol zegelboekje ter waarde van €4,- in en ontvang hiervoor een Burgumercheque van €8,- bij de Plus Wolters in Burgum!

Hoe werkt het:
~ Voor elke euro aan boodschappen bij Plus Wolters koopt u voor 2 cent één PLUSpunt, 200 PLUSpunten is al een spaarkaart vol!
~ Lever een volle spaarkaart in bij de servicebalie van Plus Wolters en ontvang een Burgumercheque ter waarde van €8,- !
~ Deze Burgumercheque kunt u inleveren bij verschillende bedrijven in Burgum! Deelnemende bedrijven zijn te zien in de bijgevoegde afbeelding.
~ Elke winkel heeft zijn eigen voorwaarden, deze zijn te vinden bij de bedrijven zelf.

Bij besteding vanaf €25,00 kunt u bij ons uw Burgumercheque inleveren voor zowel producten en/of behandelingen!