Actie

Regelmatig hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen en organiseren wij diverse activiteiten waarbij u als klant centraal staat. Op Facebook, via de nieuwsbrief (u kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief onderaan de startpagina van onze website), onze website en in de salon brengen wij onze acties, nieuwe producten, nieuwtjes en activiteiten onder de aandacht.

 

Vanaf nu ook tijdens uw behandeling!

Intensief verzorgende handmaskers met het geavonceerde OPI ProSpa Serum! Hydrateren en verzachten zelfs de extreem droge huid, op basis van Vitamine E, Macadamia Olie, Shea Butter en Aloë Vera! Boek (online) bij epileren, harsen, verven, een gezichtsbehandeling of vraag uw specialiste!

OPI ProSpa Moisturizing Gloves €10,00

 

OPI lanceert NEONS by OPI LIMITED EDITION ZOMERCOLLECTIE

Dans de zomer tegemoet met deze felle, gewaagde neonkleuren. Geïnspireerd door het festivalseizoen lanceert OPI vier neonkleuren, waarmee u een statement kunt maken!

De collectie bevat 4 gedurfde OPI Infinite Shine neonkleuren, uiteenlopend van oranje, paars, groen en roze.

Vanaf nu verkrijgbaar, op=op!

 

NIEUW! OPI Pro Spa Actie

Boek in mei 2019 een OPI Pro Spa Pamper Manicure Treatment met GelColor by OPI en ontvang een OPI Pro Spa Cuticle Oil to Go t.w.v. €16,95 CADEAU!*

* actie is alleen geldig in de maand mei 2019, niet geldig i.c.m. andere acties

 

50% korting op elk 2e product van Janzen!

De parfums van JANZEN zijn geboren uit een voorliefde voor de rijkdom die ervaren wordt tijdens het reizen over de wereld. Stilstaan bij de kleinere dingen in het leven, geuren van het ongewone en kleuren van het onbekende. Met onder andere geuren van Australisch sandelhout, Indische patchoeli, Chinese jasmijn of Franse rozen. De unieke formules van pure ingrediënten maken de producten van JANZEN tot een aanvulling voor iedereen, bovendien zorgen ze voor een streling van de huid. Onze parfums en crèmes geven u een pure en ontspannen belevenis, oftewel pure moments of happiness.

De gehele maand mei ontvangt u maar liefst 50% korting op elk 2e product van Janzen Home & Body!*

* actie is alleen geldig in de maand mei 2019, met uitzondering van Janzen Giftsets, niet geldig i.c.m. acties en de korting is van toepassing op het voordeligste product

 

NIEUW! Limited Edition Skeyndor MyMask & Uniqcure kits

De geweldige Limited Edition kits bevatten een Skeyndor MyMask masker en 4 Uniqcure ampullen, deze hoogwaardige producten geven uw huid een enorme boost en laten uw huid stralen! Kom snel naar de salon en laat u adviseren over welke Skeyndor MyMask kit geschikt voor uw huid is!*

* actie is geldig zo lang de voorraad strekt, op = op!

 

NIEUW! OPI, het merk voor perfect verzorgde handen én voeten

Trots mogen wij u vertellen dat wij vanaf zaterdag 13 april het fantastische wereldwijd bekende merk OPI in ons assortiment opnemen! U kunt bij ons terecht voor de OPI Infinite Shine lakken, OPI Pro Spa handverzorging, OPI GelColor Treatments, diverse OPI Pro Spa Manicures en heel veel meer!

Kom langs en maak kennis met de fantastische producten van OPI

 

NIEUW! Skeyndor Uniqcure Treatment 45 min.

Kom kennismaken met de heerlijke nieuwe treatment van Skeyndor en profiteer van de introductieactie! De Skeyndor Uniqcure Treatment bestaat uit een reiniging, glycol peeling, Skeyndor Uniqcure ampullencrash met 5 ampullen, MyMask masker, serum, oogverzorging en crème! Geef uw huid een flinke boost aan werkstoffen!

Ampullencrash
Tijdens de behandeling wordt er een crash van 5 ampullen op de huid aangebracht en ingemasseerd. De ampullen hebben een 8x sterkere werking dan een crème. Alle tekorten in de huid worden aangevuld en maken de huid soepel, zacht en stralend!

± 45 min. €60,00

 

NIEUW! Salon Amarins lanceert de Skeyndor Eternal lijn

Kom kennismaken met de heerlijke nieuwe producten van de Skeyndor Eternal lijn en de Skeyndor Eternal Professional Treatment!

Skeyndor Eternal Professional Treatment
Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidveroudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.
± 60 min. €80,00

 

NIEUW! Skeyndor lanceert een nieuw serum binnen de Power C lijn!

Het Antiox Glowing Serum is een vederlicht egaliserende en hydraterende emulsie verrijkt met 12,5% vitamine C derivaat en granaatappel – en Açaí extract. Het heeft een intens verhelderend effect op de huid, stimuleert de productie van collageen en egaliseert oneffenheden!

Skeyndor Power C+ Antiox Glowing Serum 12,5% €59,95

 

Lokaal leven, lokaal besteden met de Burgumercheque

LOKAAL LEVEN, LOKAAL BESTEDEN! Is het nieuwe sparen in en rondom Burgum! Lever een vol zegelboekje ter waarde van €4,- in en ontvang hiervoor een Burgumercheque van €8,- bij de Plus Wolters in Burgum!

Hoe werkt het:
~ Voor elke euro aan boodschappen bij Plus Wolters koop je voor 2 cent één PLUSpunt, 200 PLUSpunten is al een spaarkaart vol!
~ Lever een volle spaarkaart in bij de servicebalie van Plus Wolters en ontvang een Burgumercheque ter waarde van €8,- !
~ Deze Burgumercheque kun je inleveren bij verschillende bedrijven in Burgum! Deelnemende bedrijven zijn te zien in de bijgevoegde afbeelding.
~ Elke winkel heeft zijn eigen voorwaarden, deze zijn te vinden bij de bedrijven zelf.

Bij besteding vanaf €25,00 kunt u bij ons uw Burgumercheque inleveren voor zowel producten en/of behandelingen!