Actie

Regelmatig hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen en organiseren wij diverse activiteiten waarbij u als klant centraal staat. Op Facebook, via de nieuwsbrief (u kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief onderaan de startpagina van onze website), onze website en in de salon brengen wij onze acties, nieuwe producten, nieuwtjes en activiteiten onder de aandacht.

 

20% korting op nieuwe permanente make-up behandelingen!

Heeft u nog geen permanente make-up maar zou u graag vollere wenkbrauwen willen of een strakke eyeliner?

Esther Bosch, onze permanente make-up specialist is vakkundig geschoold in permanente make-up behandelingen voor de wenkbrauwen en eyeliner aan de gerenommeerde Academie voor Permanente Make-up van Irma Hulscher. Salon Amarins is aangesloten bij de NSGP, NSGP staat voor Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente Make-up Specialisten. De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU). Om lid te worden dient een examen op Masterniveau te worden afgelegd. Hiermee kunt u zich ervan verzekeren dat de kennis en de uitvoering van permanente make-up specialisten met dit diploma, van hoogstaand niveau is.

Permanente make-up is de ideale oplossing voor wie;
– Moeite of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
– Geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft (alopecia & chemo)
– Contactlenzen draagt
– Brildragend is
– Allergisch is voor make-up
– Veel aan sport doet en vaak een sauna bezoekt
– Er altijd perfect verzorgt uit wil zien.

Wacht niet langer en plan snel uw permanente make-up behandeling voor de wenkbrauwen en/of de ogen online met 20% KORTING!

* Actie geldt alleen voor nieuwe permanente make-up en is geldig t/m zaterdag 2 november 2019

 

Nieuw! OPI Scotland Collection

Het imponerende Schotse landschap vormde de basis voor 12 nieuwe kleuren. Denk aan hellingen bezaaid met paarse heide, bladeren in warme herfstkleuren uiteenlopend van rood, oranje tot diepgroen en de uitgestrekte kustlijnen, de vele meren en rivieren in alle denkbare blauwtinten.

In de hero shade van deze collectie ‘Good Girls Gone Plaid’ komt enerzijds het regenachtige en anderzijds de wonderlijke schoonheid van de herfst in Schotland tot uitdrukking. Dit donker amethist lijkt in bepaald licht op een trendy zwarttint, maar heeft veel meer diepgang door juweelkleurige ondertonen.

Alle kleuren uit de Scotland Collection zijn bij ons verkrijgbaar in Infinite Shine lakken, diverse mini packs en het is mogelijk om uw favoriete kleur van de OPI Scotland Collection in GelColor te laten zetten op uw nagels

 

NIEUW Pupa Vamp! Mascara All in One

Multidimensionale volume met extra verzorging voor sterke, dikke en lange wimpers! Voor een krachtige oogopslag, vanaf nu verkrijgbaar bij Salon Amarins

Pupa Vamp! Mascara All in One €19,95

 

Vanaf nu ook tijdens uw behandeling!

Intensief verzorgende handmaskers met het geavonceerde OPI ProSpa Serum! Hydrateren en verzachten zelfs de extreem droge huid, op basis van Vitamine E, Macadamia Olie, Shea Butter en Aloë Vera! Boek (online) bij epileren, harsen, verven, een gezichtsbehandeling of vraag uw specialiste!

OPI ProSpa Moisturizing Gloves €10,00

 

Lokaal leven, lokaal besteden met de Burgumercheque

LOKAAL LEVEN, LOKAAL BESTEDEN! Is het nieuwe sparen in en rondom Burgum! Lever een vol zegelboekje ter waarde van €4,- in en ontvang hiervoor een Burgumercheque van €8,- bij de Plus Wolters in Burgum!

Hoe werkt het:
~ Voor elke euro aan boodschappen bij Plus Wolters koopt u voor 2 cent één PLUSpunt, 200 PLUSpunten is al een spaarkaart vol!
~ Lever een volle spaarkaart in bij de servicebalie van Plus Wolters en ontvang een Burgumercheque ter waarde van €8,- !
~ Deze Burgumercheque kunt u inleveren bij verschillende bedrijven in Burgum! Deelnemende bedrijven zijn te zien in de bijgevoegde afbeelding.
~ Elke winkel heeft zijn eigen voorwaarden, deze zijn te vinden bij de bedrijven zelf.

Bij besteding vanaf €25,00 kunt u bij ons uw Burgumercheque inleveren voor zowel producten en/of behandelingen!