Actie

Regelmatig hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen en organiseren wij diverse activiteiten waarbij u als klant centraal staat. Op Facebook, via de nieuwsbrief (u kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief onderaan de startpagina van onze website), onze website en in de salon brengen wij onze acties, nieuwe producten, nieuwtjes en activiteiten onder de aandacht.

* Nieuwe openingstijden *

Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, hanteren we vanaf september nieuwe openingstijden!

Maandag 9:00 – 13:30 uur
Dinsdag 9:00 – 17:00 uur
Woensdag 9:00 – 13:30 uur
Donderdag 9:00 – 13:30 uur
Vrijdag 9:00 – 21:00 uur
Zaterdag 9:00 – 16:00 uur

Wil jij in september langskomen? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus wacht niet te lang met het maken van een afspraak!

* Wij gaan er even tussenuit *

Vrijdag 1 t/m zondag 10 september is de salon i.v.m. vakantie ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป.

Wil jij nog voor mijn vakantie langskomen? Er zijn nog een aantal ๐’๐’‚๐’‚๐’•๐’”๐’•๐’† ๐’Ž๐’๐’ˆ๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’‰๐’†๐’…๐’†๐’. Wacht niet langer en plan snel je afspraak in de online agenda want ๐’—๐’๐’ ๐’Š๐’” ๐’—๐’๐’!

Ben je nog producten, een cadeaubon of een leuk cadeau nodig? Bestel ze snel in de webshop, door te appen naar 06-50586899 of door te mailen naar info@salonamarins.nl.

Je bent van harte welkom!

* Nieuwe locatie sinds oktober 2021! *

Sinds oktober 2021 is Salon Amarins geopend in de Sionsberg (ziekenhuis) te Dokkum.

๐—›๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป:
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Heeft u tussen 9:00 en 17:00 uur een afspraak?
Dan kunt u gebruikmaken van de ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ณ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด. Bij binnenkomst gaat u rechtsaf, bij restaurant โ€œde Zusterโ€ houdt u rechts aan. Salon Amarins is gevestigd in de hoek, achter het zitgedeelte van โ€œde Zusterโ€.

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Heeft u een afspraak na 17:00 uur of op zaterdag?
Helaas kunt u in dit geval geen gebruikmaken van de hoofdingang. Rechts vanaf de hoofdingang (wanneer u buiten staat), ziet u een drietal deuren. U kunt bij de ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ wachten totdat u wordt opgehaald voor uw afspraak. Het is aan te raden om โ€˜s avonds en op zaterdagen niet te vroeg naar uw afspraak te komen omdat u in dit geval niet binnen kunt wachten.

๐Ÿ‘‰๐Ÿป U kunt uw auto ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ parkeren op het bijbehorende parkeerterrein.

U bent van harte welkom in mijn nieuwe salon!

Birdaarderstraatweg 70
9101 DC Dokkum

06-50586899
info@salonamarins.nl

Met vriendelijke groet,
Esther Bosch
Salon Amarins