Actie

Regelmatig hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen en organiseren wij diverse activiteiten waarbij u als klant centraal staat. Op Facebook, via de nieuwsbrief (u kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief onderaan de startpagina van onze website), onze website en in de salon brengen wij onze acties, nieuwe producten, nieuwtjes en activiteiten onder de aandacht.

 

* NIEUW! CENT PUR CENT *

Wist u dat wij sinds kort ons assortiment uitgebreid hebben met het prachtige make-up merk Cent pur Cent? Dit hippe, luxe merk is niet alleen een lust voor het oog maar ook gezond voor uw huid! Cent pur Cent is namelijk;

✔️ 100% natuurlijk
✔️ 100% mineraal
✔️ 100% puur
✔️ 100% hypoallergeen
✔️ 100% dierproefvrij

Cent Pur Cent producten bestaan uit de meest pure en natuurlijke mineralen. Om deze kwaliteit te garanderen, worden de grondstoffen uitvoerig getest waardoor de producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Cent Pur Cent staat garant voor een 100% natuurlijk merk, dit wil zeggen dat de producten GEEN schadelijke stoffen bevatten zoals kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk.

Cent pur Cent heeft oa. concealers, primers, foundation, poeder, oogschaduw, mascara, oogpotloden, wenkbrauwpotloden, lippotloden, lipgloss, lipstick, highlighters, blush, bronzers, paletten, penselen, kokers voor penselen, toilettassen, wimperkrullers, blenders en nog veel meer!

Wij hebben de volledige collectie van Cent pur Cent op voorraad, uiteraard ook verkrijgbaar in onze webshop!

Heeft u interesse in dit geweldige make-up merk? Plan nu een vrijblijvende Cent pur Cent kennismaking in, wij maken u op met de producten van Cent pur Cent aan de hand van uw wensen en vertellen u alles over hoe u de fijne make-up producten zelf het beste kunt gebruiken!

Wacht niet langer en ervaar al het moois wat Cent pur Cent uw huid kan bieden! Gezonde make-up voor iedere huid!

 

* NIEUW BIJ SALON AMARINS; PASCAUD BEAUTY INNOVATIONS *

Mardge Pascaud begon in 1989 haar zoektocht naar de perfecte balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Met een team van gerenommeerde dermatologen, chemici, plantkundigen en in samenwerking met enkele vooraanstaande universiteiten, is Mardge Pascaud erin geslaagd een verzorgingslijn te ontwikkelen met de hoogst haalbare werkzaamheid. De resultaten van zowel de producten als treatments zijn verbluffend.

PASCAUD BEAUTY TRIANGLE
De Beauty Triangle is een bewezen totaalconcept dat de perfecte balans biedt tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid.

 

COSMECEUTICALS
Cosmeceuticals zijn producten met hoog gedoseerde werkstoffen die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

✔️ Effectieve conclusies van cosmeceutische werkstoffen
✔️ Snelle resultaten
✔️ Adequaat huid-transportsysteem voor optimale opneembaarheid van het product in de huid
✔️ Speciale airless verpakkingen
✔️ Geen synthetisch conserveringsmiddelen
✔️ Geen kleur stoffen
✔️ Geen parfum en indien er een parfum wordt gebruikt, dan is het altijd een allergeenvrij parfum

 

NUTRICEUTICALS
Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Ze helpen bij het verbeteren van de conditie van de huid en hebben een positieve invloed op het lichamelijk welzijn.

✔️ Innovatieve, farmaceutische gezondheidsproducten
✔️ Gestandaardiseerde plantenextracten
✔️ Productie conform GAP-, GMP- en HACCP-norm
✔️ Alleen de beste opneembare vorm
✔️ Gebruiksvriendelijke tabletten in blisters

 

PASCAUD TREATMENTS

U kunt bij ons terecht voor maar liefst elf verschillende Pascaud Treatments, van AHA peelings (fruitzuurpeelings), bindweefselmassage tot een Experience Treatment waarbij alle huidverbeterende Pascaud aspecten samen komen. Ook is het mogelijk om uw treatment uit te breiden met Pascaud Beauty Boosters om uw behandeling nog completer en persoonlijker te maken. Pascaud vult met haar behandelingen de ruimte tussen gewone schoonheidsbehandelingen en de stap naar een (cosmetisch) arts of kliniek. Wilt u snelle en mooie resultaten? Voor elke beautywens bieden wij u behandelingen die de huid bijzonder effectief verbeteren en verjongen. Kunt u geen keuze maken? In onze online agenda kunt u onder het kopje Pascaud Treatment een tijd reserveren, wij kiezen aan de hand van uw wensen in overleg met u de juiste behandeling!