Actie

Regelmatig hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen en organiseren wij diverse activiteiten waarbij u als klant centraal staat. Op Facebook, via de nieuwsbrief (u kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief onderaan de startpagina van onze website), onze website en in de salon brengen wij onze acties, nieuwe producten, nieuwtjes en activiteiten onder de aandacht.

* CORONA *

Met veel pijn in ons hart hebben wij het ontzettend moeilijke besluit moeten nemen om te gaan sluiten.

Wij gaan als bedrijf een zware (financiële) tijd tegemoet en hopen dat jullie ons ook in deze moeilijke periode blijven steunen. De Salon Amarins Webshop is inmiddels gelanceerd zodat u uw producten en cadeaubonnen kunt bestellen, wij sturen deze dan z.s.m. naar u op! Heeft u vragen, mail dan naar info@salonamarins.nl en uw mail wordt dezelfde dag beantwoord! Een afspraak maken is mogelijk via het kopje “Online Agenda” of via info@salonamarins.nl

Wij hopen u woensdag 29 april weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen in onze salon!

Met vriendelijke groet,
Esther, Alie, Ilse en Rieneke

 

* NIEUW BIJ SALON AMARINS; PASCAUD BEAUTY INNOVATIONS *

Mardge Pascaud begon in 1989 haar zoektocht naar de perfecte balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Met een team van gerenommeerde dermatologen, chemici, plantkundigen en in samenwerking met enkele vooraanstaande universiteiten, is Mardge Pascaud erin geslaagd een verzorgingslijn te ontwikkelen met de hoogst haalbare werkzaamheid. De resultaten van zowel de producten als treatments zijn verbluffend.

PASCAUD BEAUTY TRIANGLE
De Beauty Triangle is een bewezen totaalconcept dat de perfecte balans biedt tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid.

 

COSMECEUTICALS
Cosmeceuticals zijn producten met hoog gedoseerde werkstoffen die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

✔️ Effectieve conclusies van cosmeceutische werkstoffen
✔️ Snelle resultaten
✔️ Adequaat huid-transportsysteem voor optimale opneembaarheid van het product in de huid
✔️ Speciale airless verpakkingen
✔️ Geen synthetisch conserveringsmiddelen
✔️ Geen kleur stoffen
✔️ Geen parfum en indien er een parfum wordt gebruikt, dan is het altijd een allergeenvrij parfum

 

NUTRICEUTICALS
Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Ze helpen bij het verbeteren van de conditie van de huid en hebben een positieve invloed op het lichamelijk welzijn.

✔️ Innovatieve, farmaceutische gezondheidsproducten
✔️ Gestandaardiseerde plantenextracten
✔️ Productie conform GAP-, GMP- en HACCP-norm
✔️ Alleen de beste opneembare vorm
✔️ Gebruiksvriendelijke tabletten in blisters

 

PASCAUD TREATMENTS

U kunt bij ons terecht voor maar liefst elf verschillende Pascaud Treatments, van AHA peelings (fruitzuurpeelings), bindweefselmassage tot een Experience Treatment waarbij alle huidverbeterende Pascaud aspecten samen komen. Ook is het mogelijk om uw treatment uit te breiden met Pascaud Beauty Boosters om uw behandeling nog completer en persoonlijker te maken. Pascaud vult met haar behandelingen de ruimte tussen gewone schoonheidsbehandelingen en de stap naar een (cosmetisch) arts of kliniek. Wilt u snelle en mooie resultaten? Voor elke beautywens bieden wij u behandelingen die de huid bijzonder effectief verbeteren en verjongen. Kunt u geen keuze maken? In onze online agenda kunt u onder het kopje Pascaud Treatment een tijd reserveren, wij kiezen aan de hand van uw wensen in overleg met u de juiste behandeling!

 

* SKEYNDOR EXPRESS BEAUTY KIT *

Geef uw huid een flinke boost met de Express Beauty Kit! De kits bestaan uit:

✔️ Cleansing Micellar Water 100ml
✔️ Power Hyaluronic Booster 30ml
✔️ MyMask masker 50ml

NU €75,- normaal €100,-

Limited Edition, op=op! Wilt u weten welke kit het beste bij u past? Wij adviseren u graag, u bent van harte welkom!

 

* PUPA GLAMOUROSE *

Een heerlijke, speelse look met warme tinten en een zachte poeder rosé afwerking. Innovatieve en sensorische texturen komen in prachtige roze gouden verpakkingen.

De collectie waar elegantie de boventoon voert, de eerste keer waar de inspiratie wordt gehaald uit de zachte en vrouwelijke roze kleur.

Limited Edition, op=op!

 

* OPI MEXICO CITY *

Ervaar de inspirerende/energieke kleuren, ontdek de voorjaars-/zomercollectie van 2020 boordevol kleur en sprankelende finishes. Geïnspireerd door de bloeiende kunstscene van Cuidad de Mexico (CDMX) lanceert OPI de Mexico City Collectie.

Mexico-Stad met haar boeiende kunst- en fashionscenes, jet-set voorkomen, heerlijke keuken en de drang naar individuele zelfexpressie, vormden de inspiratie voor de 12 geweldige kleuren. De rijke kleuren, uiteenlopend van mint, energiek geel, tot gewaagd goud en bloemrijke kleurtonen in navy, paars en roze.

 

* PUPA I’M LOVEPROOF *

Wauw! De nieuwe I’m Loveproof Matt Lip Fluid is vanaf nu verkrijgbaar in 12 prachtige matte kleuren!

✔️ Ultra lichte en hoog gepigmenteerde textuur
✔️ Voelt romig en zacht aan op de lippen
✔️ Extreem dekkende afwerking
✔️ Eenvoudig aan te brengen
✔️ Droogt de lippen niet uit
✔️ 12 velvet matte kleuren
✔️ Langdurig resultaat
✔️ fluweelachtig effect

Verkoop €19,50

Kom langs en ervaar de nieuwe I’m Loveproof van Pupa!

 

* GUNT U UW HUID HET BESTE RESULTAAT? *

Heeft u last van lijntjes, een verslapte huid, roodheid, een vale/doffe huid, grove poriën, acne of stoort u zich aan iets anders? Dit is het moment om te starten met een kuur! Tijdens het intakegesprek bespreken we uw wensen en geven wij uitleg over de diverse mogelijkheden welke wij bieden wat behandelingen betreft en gaan wij kijken wat bij uw huid past. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden stellen wij in overleg met u uw persoonlijke kuur samen. De kuur bestaat uit zes behandelingen waarvoor u om de week een behandeling ondergaat. Na het intakegesprek ondergaat u direct uw eerste behandeling en gaat de kuur van start!

Stel samen met ons uw persoonlijke kuur samen en profiteer van onze super actie!

* Bij volledige betaling van de kuur van 6 behandelingen bij de eerste behandeling ontvangt u €50,- korting + een travelsize huidverzorgingset t.w.v. €100,- in luxe toilettas cadeau

* Bij betaling per behandeling krijgt u €50,- korting op uw laatste behandeling

 

* LOKAAL LEVEN, LOKAAL BESTEDEN MET DE BURGUMERCHEQUE! *

Is het nieuwe sparen in en rondom Burgum! Lever een vol zegelboekje ter waarde van €4,- in en ontvang hiervoor een Burgumercheque van €8,- bij de Plus Wolters in Burgum!

Hoe werkt het:
~ Voor elke euro aan boodschappen bij Plus Wolters koopt u voor 2 cent één PLUSpunt, 200 PLUSpunten is al een spaarkaart vol!
~ Lever een volle spaarkaart in bij de servicebalie van Plus Wolters en ontvang een Burgumercheque ter waarde van €8,- !
~ Deze Burgumercheque kunt u inleveren bij verschillende bedrijven in Burgum! Deelnemende bedrijven zijn te zien in de bijgevoegde afbeelding.
~ Elke winkel heeft zijn eigen voorwaarden, deze zijn te vinden bij de bedrijven zelf.

Bij besteding vanaf €25,00 kunt u bij ons uw Burgumercheque inleveren voor zowel producten en/of behandelingen!