Actie

Regelmatig hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen en organiseren wij diverse activiteiten waarbij u als klant centraal staat. Op Facebook, via de nieuwsbrief (u kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief onderaan de startpagina van onze website), onze website en in de salon brengen wij onze acties, nieuwe producten, nieuwtjes en activiteiten onder de aandacht.

 

* PASCAUD SUMMER TREATMENT *

Extra genieten tijdens de zomer? Boek snel de door ons speciaal voor u samengestelde Pascaud Summer Treatment voor een stralende, sterk gehydrateerde en verstevigde huid!

* Deze actie is geldig t/m zaterdag 29 augustus 2020

 

* TREAT YOUR HANDS AND FEET *

Heeft u geen tijd om uw nagels telkens opnieuw te lakken maar wilt u wel altijd perfect gelakte, intens glanzende nagels? Of wilt u tijdens uw vakantie geen zorgen maken over afbladerende nagellak? Dan is GelColor by OPI dé oplossing. OPI GelColor blijft twee weken perfect glanzend op uw gezonde nagels zitten en is makkelijk thuis zelf te verwijderen zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigd.

* Deze actie is geldig t/m zaterdag 29 augustus 2020

* CORONA HYGIËNE PROTOCOL *

U bent bij ons van harte welkom voor uw behandeling(en), mits u geen corona symptomen heeft!

Wij nemen alle maatregelen rondom het Coronavirus uiterst serieus en werken daarom volgens het onderstaande protocol.
– Wij werken uitsluitend op afspraak.
– Tijdens behandelingen zit onze deur op slot. Wanneer u een afspraak heeft willen wij u vragen om even te wachten, u wordt tijdig verwelkomd voor uw behandeling.
– Wanneer u producten aan wilt schaffen en/of een advies gesprek wenst, kunt u hiervoor een afspraak maken of door uw producten in de webshop te bestellen.
– Wij willen u vragen om exact op tijd te komen voor uw behandeling.
– Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen en niemand mee te nemen.
– Desinfecteer uw handen bij binnenkomst volgens de aangegeven instructies met de desinfecterende handgel in de dispenser met sensor.
– Wij vragen u naar uw gezondheid.
– Wanneer u of één van uw huisgenoten last heeft van verkoudheidsklachten, hoesten, keelpijn, koorts en/of een luchtwegaandoening dan kunnen wij u niet behandelen.
– Wij houden waar mogelijk 1,5 meter afstand.
– Wij kunnen u helaas geen hand geven.
– Wij kunnen u helaas niet ontvangen met een cappuccino of glas thee.
– Wij werken met handschoenen aan en een mondkapje voor.
– Helaas is het momenteel niet mogelijk om in dezelfde ruimte behandeld te worden (duo behandeling), wel zijn jullie tegelijkertijd van harte welkom maar wordt u beide in een aparte behandelkamer behandeld.
– Tussen de behandelingen hebben wij extra tijd ingepland en worden de gebruikte attributen gedesinfecteerd, ook worden de deurkrukken gedesinfecteerd en de pinautomaat indien er gepind is.
– Wij vervangen het linnengoed na elke behandeling, desinfecteren de behandelstoel, deponeren het linnengoed in een vuilniszak (in onze wasmanden) en wassen het linnengoed op hoge temperatuur.
– Onze voorkeur gaat uit naar betaling per pin maar wanneer u contant wenst te betalen, willen wij u vragen om het geld op de witte geldplateau te leggen om handcontact te vermijden.
– Wanneer wij zelf klachten hebben behandelen wij uiteraard niet en wordt u hiervoor tijdig op de hoogte gebracht.

Wij hopen op uw begrip en verwelkomen u graag!

 

* NIEUW BIJ SALON AMARINS; PASCAUD BEAUTY INNOVATIONS *

Mardge Pascaud begon in 1989 haar zoektocht naar de perfecte balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Met een team van gerenommeerde dermatologen, chemici, plantkundigen en in samenwerking met enkele vooraanstaande universiteiten, is Mardge Pascaud erin geslaagd een verzorgingslijn te ontwikkelen met de hoogst haalbare werkzaamheid. De resultaten van zowel de producten als treatments zijn verbluffend.

PASCAUD BEAUTY TRIANGLE
De Beauty Triangle is een bewezen totaalconcept dat de perfecte balans biedt tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid.

 

COSMECEUTICALS
Cosmeceuticals zijn producten met hoog gedoseerde werkstoffen die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

✔️ Effectieve conclusies van cosmeceutische werkstoffen
✔️ Snelle resultaten
✔️ Adequaat huid-transportsysteem voor optimale opneembaarheid van het product in de huid
✔️ Speciale airless verpakkingen
✔️ Geen synthetisch conserveringsmiddelen
✔️ Geen kleur stoffen
✔️ Geen parfum en indien er een parfum wordt gebruikt, dan is het altijd een allergeenvrij parfum

 

NUTRICEUTICALS
Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Ze helpen bij het verbeteren van de conditie van de huid en hebben een positieve invloed op het lichamelijk welzijn.

✔️ Innovatieve, farmaceutische gezondheidsproducten
✔️ Gestandaardiseerde plantenextracten
✔️ Productie conform GAP-, GMP- en HACCP-norm
✔️ Alleen de beste opneembare vorm
✔️ Gebruiksvriendelijke tabletten in blisters

 

PASCAUD TREATMENTS

U kunt bij ons terecht voor maar liefst elf verschillende Pascaud Treatments, van AHA peelings (fruitzuurpeelings), bindweefselmassage tot een Experience Treatment waarbij alle huidverbeterende Pascaud aspecten samen komen. Ook is het mogelijk om uw treatment uit te breiden met Pascaud Beauty Boosters om uw behandeling nog completer en persoonlijker te maken. Pascaud vult met haar behandelingen de ruimte tussen gewone schoonheidsbehandelingen en de stap naar een (cosmetisch) arts of kliniek. Wilt u snelle en mooie resultaten? Voor elke beautywens bieden wij u behandelingen die de huid bijzonder effectief verbeteren en verjongen. Kunt u geen keuze maken? In onze online agenda kunt u onder het kopje Pascaud Treatment een tijd reserveren, wij kiezen aan de hand van uw wensen in overleg met u de juiste behandeling!

 

* SKEYNDOR EXPRESS BEAUTY KIT *

Geef uw huid een flinke boost met de Express Beauty Kit! De kits bestaan uit:

✔️ Cleansing Micellar Water 100ml
✔️ Power Hyaluronic Booster 30ml
✔️ MyMask masker 50ml

NU €75,- normaal €100,-

Limited Edition, op=op! Wilt u weten welke kit het beste bij u past? Wij adviseren u graag, u bent van harte welkom!

 

* PUPA I’M LOVEPROOF *

Wauw! De nieuwe I’m Loveproof Matt Lip Fluid is vanaf nu verkrijgbaar in 12 prachtige matte kleuren!

✔️ Ultra lichte en hoog gepigmenteerde textuur
✔️ Voelt romig en zacht aan op de lippen
✔️ Extreem dekkende afwerking
✔️ Eenvoudig aan te brengen
✔️ Droogt de lippen niet uit
✔️ 12 velvet matte kleuren
✔️ Langdurig resultaat
✔️ fluweelachtig effect

Verkoop €19,50

Kom langs en ervaar de nieuwe I’m Loveproof van Pupa!

 

* LOKAAL LEVEN, LOKAAL BESTEDEN MET DE BURGUMERCHEQUE! *

Is het nieuwe sparen in en rondom Burgum! Lever een vol zegelboekje ter waarde van €4,- in en ontvang hiervoor een Burgumercheque van €8,- bij de Plus Wolters in Burgum!

Hoe werkt het:
~ Voor elke euro aan boodschappen bij Plus Wolters koopt u voor 2 cent één PLUSpunt, 200 PLUSpunten is al een spaarkaart vol!
~ Lever een volle spaarkaart in bij de servicebalie van Plus Wolters en ontvang een Burgumercheque ter waarde van €8,- !
~ Deze Burgumercheque kunt u inleveren bij verschillende bedrijven in Burgum! Deelnemende bedrijven zijn te zien in de bijgevoegde afbeelding.
~ Elke winkel heeft zijn eigen voorwaarden, deze zijn te vinden bij de bedrijven zelf.

Bij besteding vanaf €25,00 kunt u bij ons uw Burgumercheque inleveren voor zowel producten en/of behandelingen!