Van luxe spa ervaring tot dagelijks beauty ritueel

Handen zijn echte eye catchers en verraden bovendien uw leeftijd. Daarom is het een must dat de verzorging van uw handen en nagels een belangrijk onderdeel uitmaakt van uw dagelijkse beauty ritueel. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij uw outfit. Hoe gezonder uw nagels, hoe langer uw favoriete color treatment blijft zitten.

OPI introduceert met Pro Spa de eerste en enige professionele skin care lijn, die de kwaliteit en efficiëntie van gezichtsverzorging toepast in hoogwaardige producten, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van handen en voeten. De luxe manicure en pedicure formules zijn exclusief ontwikkeld met de meest innovatieve ingrediënten om de huid te voeden en te beschermen. Pro Spa heeft een uitgebreid assortiment producten. Denk hierbij aan voedende nagelriemolie en -crème, intensief verzorgende handcrème, een speciaal ontwikkeld serum, een zachte handpeeling met ultrafijne korrelstructuur en een unieke ceramide spray. Het resultaat: perfect verzorgde handen, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.

OPI PRO SPA MANICURE TREATMENTS

OPI ProSpa Pamper Manicure met GelColor by OPI Treatment
De crème de la crème onder de manicures met GelColor by OPI!
Nagels vijlen, nagelriemen behandelen, GelColor by OPI in een kleur naar keuze, een korte scrub massage voor super zachte handen en onderarmen met de OPI ProSpa Micro-Exfoliating Hand Polish, een sterk voedend handmasker met het OPI ProSpa Soothing Moisturizing Mask, een heerlijke massage van de handen en onderarmen met de OPI ProSpa Moisture Whip Massage Cream, nagelriemen verzorgen met de OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil, handen en onderarmen verzorgen met het sterk hydraterend en voedend OPI ProSpa Protective Hand Serum, de behandeling wordt afgesloten met de OPI ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray.
± 75 min. €90,00

OPI ProSpa Pamper Manicure incl. flacon OPI Infinite Shine naar keuze cadeau
De crème de la crème onder de manicures met een OPI Infinite Shine t.w.v. €20,50 in een kleur naar keuze cadeau!
Nagels vijlen, nagelriemen behandelen, een korte scrub massage voor super zachte handen en onderarmen met de OPI ProSpa Micro-Exfoliating Hand Polish, een sterk voedend handmasker met het OPI ProSpa Soothing Moisturizing Mask, een heerlijke massage van de handen en onderarmen met de OPI ProSpa Moisture Whip Massage Cream, nagels lakken met OPI Infinite Shine Base Coat, 2 laagjes Infinite Shine in een kleur naar keuze (dit flesje krijgt u mee naar huis), OPI Infinite Shine Top Coat, nagelriemen verzorgen met de OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil, handen en onderarmen verzorgen met het sterk hydraterend en voedend OPI ProSpa Protective Hand Serum, de behandeling wordt afgesloten met de OPI ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray.
± 60 min. €75,00

OPI ProSpa Pamper Manicure
De crème de la crème onder de manicures!
Nagels vijlen, nagelriemen behandelen, een korte scrub massage voor super zachte handen en onderarmen met de OPI ProSpa Micro-Exfoliating Hand Polish, een sterk voedend handmasker met het OPI ProSpa Soothing Moisturizing Mask, een heerlijke massage van de handen en onderarmen met de OPI ProSpa Moisture Whip Massage Cream, nagels lakken met OPI Natural Base Coat, nagelriemen verzorgen met de OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil, handen en onderarmen verzorgen met het sterk hydraterend en voedend OPI ProSpa Protective Hand Serum, de behandeling wordt afgesloten met de OPI ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray.
± 45 min. €55,00

OPI ProSpa Signature Manicure met GelColor by OPI Treatment
Can’t live without manicure met GelColor by OPI!
Nagels vijlen, nagelriemen behandelen, GelColor by OPI in een kleur naar keuze, een korte scrub massage voor super zachte handen en onderarmen met de OPI ProSpa Micro-Exfoliating Hand Polish, een heerlijke massage van de handen en onderarmen met de OPI ProSpa Moisture Whip Massage Cream, nagelriemen verzorgen met de OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil, de behandeling wordt afgesloten met de OPI ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray.
± 65 min. €85,00

OPI ProSpa Signature Manicure incl. flacon OPI Infinite Shine naar keuze cadeau
Can’t live without manicure met een OPI Infinite Shine t.w.v. €20,50 in een kleur naar keuze cadeau!
Nagels vijlen, nagelriemen behandelen, een korte scrub massage voor super zachte handen en onderarmen met de OPI ProSpa Micro-Exfoliating Hand Polish, een heerlijke massage van de handen en onderarmen met de OPI ProSpa Moisture Whip Massage Cream, nagels lakken met OPI Infinite Shine Base Coat, 2 laagjes Infinite Shine in een kleur naar keuze (dit flesje krijgt u mee naar huis), OPI Infinite Shine Top Coat, nagelriemen verzorgen met de OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil, de behandeling wordt afgesloten met de OPI ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray.
± 50 min. €70,00

OPI ProSpa Signature Manicure
Can’t live without manicure!
Nagels vijlen, nagelriemen behandelen, een korte scrub massage voor super zachte handen en onderarmen met de OPI ProSpa Micro-Exfoliating Hand Polish, een heerlijke massage van de handen en onderarmen met de OPI ProSpa Moisture Whip Massage Cream, nagels lakken met OPI Natural Base Coat, nagelriemen verzorgen met de OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil, de behandeling wordt afgesloten met de OPI ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray.
± 35 min. €45,00

OPI ProSpa Express Manicure met GelColor by OPI Treatment
Voor een korte, maar krachtige ProSpa beleving met GelColor by OPI!
Nagels vijlen, nagelriemen behandelen, GelColor by OPI in een kleur naar keuze, een korte massage van de handen en armen met de OPI ProSpa Hand, Nail & Cuticle Cream, nagelriemen verzorgen met de OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil, de behandeling wordt afgesloten met de OPI ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray.
± 55 min. €70,00

OPI ProSpa Express Manicure incl. flacon OPI Infinite Shine naar keuze cadeau
Voor een korte, maar krachtige ProSpa beleving met een OPI Infinite Shine t.w.v. €20,50 in een kleur naar keuze cadeau!
Nagels vijlen, nagelriemen behandelen, een korte massage van de handen en armen met de OPI ProSpa Hand, Nail & Cuticle Cream, nagels lakken met OPI Infinite Shine Base Coat, 2 laagjes Infinite Shine in een kleur naar keuze (dit flesje krijgt u mee naar huis), OPI Infinite Shine Top Coat, nagelriemen verzorgen met de OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil, de behandeling wordt afgesloten met de OPI ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray.
± 40 min. €55,00

OPI ProSpa Express Manicure
Voor een korte, maar krachtige ProSpa beleving!
Nagels vijlen, nagelriemen behandelen, een korte massage van de handen en armen met de OPI ProSpa Hand, Nail & Cuticle Cream, nagels lakken met OPI Natural Base Coat, nagelriemen verzorgen met de OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil, de behandeling wordt afgesloten met de OPI ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray.
± 25 min. €35,00

GELCOLOR BY OPI

GelColor by OPI draagt als een gel maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heeft u geen tijd om uw nagels telkens opnieuw te lakken maar wilt u wel altijd perfect gelakte, intens glanzende nagels? Of wilt u tijdens uw vakantie geen zorgen maken over afbladerende nagellak? Dan is GelColor by OPI dé oplossing. OPI GelColor blijft twee weken perfect glanzend op uw gezonde nagels zitten en is makkelijk thuis zelf te verwijderen zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigd. GelColor by OPI is ook ideaal voor op uw teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat. Indien gewenst kunt u de uitgroei bijwerken met de Infinite Shine lak in de bijpassende kleur, deze zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar.

Waarom GelColor by OPI?
– Lang houdende kleur met intense hoogglans
– Blijft 2 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagel)
– Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
– Direct droog, dus geen beschadigingen
– Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien
– Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden, ook ideaal op uw teennagels
– Uitgroei is gemakkelijk zelf bij te werken met OPI Infinite Shine lak (indien gewenst kunt u zelfs een andere kleur OPI Infinite Shine over de GelColor aanbrengen)
– Ruime keuze uit OPI’s bestsellerkleuren
– Eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen
– Wordt bliksemsnel aangebracht door uw GelColor by OPI specialist

GelColor by OPI verwijderen
U kunt de GelColor by OPI laten verwijderen in de salon of u kunt er voor kiezen om zelf uw GelColor by OPI te verwijderen. In de salon kunt u een speciaal setje aanschaffen waarmee u gemakkelijk thuis uw GelColor by OPI kunt verwijderen zonder uw natuurlijke nagel te beschadigen.

GELCOLOR BY OPI TREATMENTS

GelColor by OPI Treatment handen
Perfecte nagelriemverzorging, nagels vijlen, GelColor by OPI in uw favoriete kleur, Pro Spa Nail & Cuticle oil, Pro Spa Protective Hand, Nail & Cuticle cream.
± 45 min. €45,00

Verwijderen GelColor by OPI handen
GelColor verwijderen zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.
± 15 min. €15,00

GelColor by OPI Treatment voeten
Perfecte nagelriemverzorging, nagels vijlen, GelColor by OPI in uw favoriete kleur, Pro Spa Nail & Cuticle oil, Pro Spa Protective Nail & Cuticle cream.
± 45 min. €45,00

Verwijderen GelColor by OPI voeten
GelColor verwijderen zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.
± 15 min. €15,00

GelColor by OPI verwijder set voor thuisgebruik
Bestaat uit producten voor thuisgebruik met beschrijving om de GelColor gemakkelijk zelf te verwijderen zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.
± 15 min. €12,50

OPI ProSpa Moisturizing Gloves*
Intensief verzorgend handmasker met het geavanceerde OPI ProSpa serum. Hydrateert en verzacht zelfs de meest extreem droge huid, op basis van Vitamine E, Macadamia Olie, Shea Butter en Aloë Vera.
* OPI ProSpa Moisturizing Gloves kunt u alleen boeken i.c.m. epileren, harsen, verven of een gezichtsbehandeling, los is dit niet mogelijk.
€10,00