Salon Amarins geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Salon Amarins geeft verwenmomenten cadeau! In de maand februari geeft Salon Amarins vrouwen met kanker een gratis verwenmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar dan op deze actie en geef haar een glimlach cadeau!

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met Esther van Salon Amarins via info@salonamarins.nl